Jaarverslag 2021

In het jaarverslag 2021 doet het bestuur verslag van de activiteiten van SchuldHulpMaatje Purmerend in 2021. Hieronder vindt u het Jaarverslag 2021 en de Jaarrekening 2021.

Jaarverslag 2020

In het jaarverslag 2020 doet het bestuur verslag van de activiteiten van SchuldHulpMaatje Purmerend in 2020. Door op de links te klikken vindt u dit verslag en de jaarrekening 2020.

Tijdige informatieuitwisseling helpt bij preventie en vroegsignalering van schulden

Nieuwsbericht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid           | 01-07-2019 Tijdige informatieuitwisseling helpt bij preventie en vroegsignalering van schulden Door het tijdig signaleren van schulden kunnen gemeenten mensen met beginnende schulden hulp aanbieden voordat zij zelf aan de bel trekken. Steeds meer gemeenten werken daarom samen met woningcorporaties, zorgverzekeraars en energie- en drinkwaterbedrijven. De …

Tijdige informatieuitwisseling helpt bij preventie en vroegsignalering van schulden Lees meer »

Jaarverslag 2019

In het jaarverslag 2019 doet het bestuur verslag van de activiteiten van SchuldHulpMaatje Purmerend in 2019. Door op de links te klikken vindt u dit verslag en de jaarrekening 2019.

Interview met Jan Zwart

Sinds wanneer ben je bij Schuldhulpmaatje betrokken? Vrijwel vanaf het begin. In een overleg van vertegenwoordigers van diverse kerken werd op 30 mei 2012 een stuurgroep samengesteld waar ik ook deel van uitmaakte. Vanaf dat moment voerden wij allerlei overleg met diverse instanties zoals Gemeente Purmerend(Schuldsanering Activa), de Sociaal Medische Dienst(Sociaal Raadslieden), Humanitas. Al in …

Interview met Jan Zwart Lees meer »